Vierstroom Ledenservice

Vierstroom Ledenservice is het collectief dat leden helpt om op de gemakkelijkste manier zelfstandig te blijven wonen en onafhankelijk te leven. Leden van Vierstroom kunnen een beroep doen op de Ledenservice bij praktische vragen, bijvoorbeeld over aanpassingen in huis en/of hulpmiddelen.
vierstroom

Ledenconsulent

Leden van Vierstroom kunnen altijd terecht bij de ledenconsulenten met praktische zorgvragen. Onafhankelijkheid van leden staat voorop.

‘Ledenservice, altijd een passend en persoonlijk antwoord op elke hulp- of zorgvraag’ is het motto van het team van Vierstroom Ledenservice. Leden die antwoord zoeken op een praktische vraag, acute hulp nodig hebben of gewoon een luisterend oor kunnen gebruiken. Ledenservice helpt hen op weg. Door de nauwe samenwerking met verschillende Vierstroom en Fundisbedrijven, welzijnsorganisaties en andere samenwerkingspartners in de regio hebben de ledenconsulenten veel kennis op het gebied van hulp en zorg en een brede sociale kaart.

Diensten

Naast het persoonlijke contact en één loket voor alle hulp- en zorgvragen, biedt Vierstroom Ledenservice veel praktische diensten aan. Deze diensten zijn niet alleen bedoeld voor ouderen, maar voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld ondersteunende diensten na een operatie of om een werkende mantelzorger te helpen. Zoals een thuiskapper, huishoudelijke dienst en tuinservice.
Wij wijzen u de weg. Nu en later.

Laura van Vuure, directeur Vierstroom Ledenservice

Contact met Vierstroom Ledenservice

088 0900 400 
ledenservice@vierstroom.nl
www.vierstroom.nl/ledenservice