Vierstroom Hulp Thuis

Onder het bekende merk Vierstroom levert Hulp Thuis huishoudelijke ondersteuning bij mensen die niet alles (meer) zelf kunnen.
vierstroom

Huishoudelijke hulp & meer

Vierstroom Hulp Thuis biedt huishoudelijke hulp in de breedste zin van het woord aan mensen die door een (tijdelijke) beperking of gezondheidsproblemen niet meer alles zelf kunnen doen. Professionele medewerkers bieden ondersteuning in het huishouden door te zorgen voor een schone leefomgeving. Ook ondersteuning bij maaltijdvoorziening, begeleiding en gezelschap behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast vervullen de medewerkers van Vierstroom Hulp Thuis een belangrijke signalerende functie. Met behulp van deze tijdelijke of structurele diensten kunnen cliënten van Vierstroom Hulp Thuis langer thuis blijven wonen.

“Ik kan altijd op haar rekenen”

“Ik ken Anneke al tweeëntwintig jaar. Ze is mijn steun en toeverlaat. Ik heb altijd rugklachten gehad en op dit moment kan ik nog maar dertig procent zien met één oog. In oktober word ik negentig jaar. Dankzij Anneke kan ik zelfstandig blijven wonen. Ik kan niet zonder haar. Iedere dinsdag komt ze bij me thuis. Daar kijk ik elke week naar uit. Ze heeft nog nooit verzuimd. Ja, één keer, maar toen werd ze aan haar heup geopereerd.

Ze is rustig en lief, ze werkt nauwkeurig. Schoonmaken, de was. Ik zou willen dat ze langer kon blijven, maar ze heeft het zo druk. Pauzes neemt ze bijna nooit, daar moet ik echt op letten. Drink eens een kopje koffie, zeg ik dan.

Nu ik ouder word, helpt Anneke me meer dan ooit…

Passende ondersteuning bij mensen thuis.

Saskia Otten, directeur Vierstroom Hulp Thuis

Contact met Vierstroom Hulp Thuis

088 400 3200
info@vierstroomhulpthuis.nl
www.vierstroom.nl/hulp-thuis