Vierschoon

Specialist op het gebied van schoonmaak in de zorgsector. Vierschoon verzorgt de schoonmaak binnen verschillende soorten zorglocaties: intramuraal, zoals verzorghuizen en verpleeghuizen, consultatiebureaus en kantoren.

Hygiëne & infectiepreventie

Vierschoon is een samenwerking tussen Fundis en Hago Zorg. Door deze samenwerking kan Vierschoon de beste resultaten leveren met oog op efficiëntie, hygiëne en protocollen.

Vierschoon ontlast zorgorganisaties met betrekking tot het facilitaire proces van schoonmaak. Vierschoon verzorgt reguliere schoonmaak, sanitaire schoonmaak, desinfectieschoonmaak, gespecialiseerde reiniging, vloeronderhoud en glazen wassen.

Goed schoonmaken is onlosmakelijk verbonden met infectiepreventie. Om dit zo goed mogelijk te waarborgen biedt Vierschoon verschillende schoonmaakdiensten aan die een essentiële bijdrage leveren aan maximale infectiepreventie.

De organisatie zorgt in 18 verzorg- en verpleeghuizen voor een schone omgeving. Daarnaast in 9 extramurale locaties, waar medewerkers van Vierschoon voornamelijk schoonmaken in de avonduren. Dit zijn kantoorpanden, huisartsenpraktijken, openbare ruimte van aanleunwoningen, consultatiebureaus en spreekkamers.

Sterk in schoonmaakwerk.

Saskia Otten, directeur Vierschoon

Contact met Vierschoon

088 400 323 0
algemeen@vierschoon.nl
www.vierschoon.nl

Vierschoon in de media

WC-meten is weten

Zorg voor Morgen, juli 2021

Wie wil er een wc schoonmaken die die dag helemaal niet gebruikt is? Dan geef je liever het toiletblok dat die dag intensief is gebruikt een extra schoonmaakrondje. Het bracht Daphne Francino van VierSchoon en Angelique Trapman van WelThuis op een idee: sensoren op de toiletdeuren…

Schoon of ik schiet

Zorg voor Morgen, juli 2021

De collega’s van VierSchoon hanteren regelmatig een pistool op de werkvloer. Een E-Spray hygiëne-gun, welteverstaan. Met deze professionele  istoolsprayer wordt door elektrostatische inductie schoonmaakmiddel druppels verspreid, zodat alle hoekjes en gaten bereikt…