Veilig Thuis Verpleegkundig Team

Veilig Thuis levert onplanbare verpleegkundige zorg en organiseert de alarmopvolging voor particuliere cliënten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Veilig Thuis biedt hier een oplossing voor; de juiste zorg op de juiste plek, snel en vakkundig.

Onplanbare zorg & personenalarmering

De vraag naar zorg neemt toe, doordat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Dit leidt tot een verhoogde druk op wijkverpleegkundigen, huisartsen en ambulancediensten. Veilig Thuis biedt hier een oplossing voor. Namens zorgorganisaties verleent de organisatie 24/7 zorg bij cliënten thuis. De verpleegkundigen zijn snel ter plekke en voeren verpleegkundige handelingen met grote deskundigheid uit. Wanneer nodig wordt ook contact gelegd met bijvoorbeeld de huisarts, de wijkverpleegkundige of mantelzorgers.

Naast de uitvoering van onplanbare zorg, verzorgt Veilig Thuis ook de opvolging van personenalarmen. Het alarm komt binnen, waarna Veilig Thuis de triage en de verdere opvolging opneemt.

Een veilige thuissituatie voor cliënten.

Katja Westgeest, directeur Veilig Thuis Verpleegkundig Team

Contact met Veilig Thuis Verpleegkundig Team

088 023 4790
administratie@verpleegkundigteam.nl
www.verpleegkundigteam.nl 

Veilig thuis in de media

“Geen dag is hetzelfde”

Zorg voor Morgen, april 2021

‘Een goede dag heb ik als ik lekker bezig ben geweest. Het varieert nogal: de ene keer is het rennen omdat er drie oproepen zijn, de andere keer kan je rustig een bakje koffie drinken…