VariantZorg

Als flexorganisatie organiseert VariantZorg de inzet van flexibel inzetbare zorgmedewerkers. Deze helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen werken samen met- en in aanvulling op de medewerkers van zusterorganisaties uit het Fundis netwerk.

Flexibel Zorg verlenen op eigen voorwaarden

Bij VariantZorg kunnen zorgprofessionals aangeven waar, wanneer en hoeveel ze willen werken. Dit kan 24 uur per dag via een online platform. De planner plant diensten in aan de hand van de beschikbaarheid, het niveau en de voorkeuren van de zorgcollega. Zorgverleners kunnen op diverse locaties werken: in een woonzorgcentrum, in de thuiszorg, in de revalidatie of bij een zorgpension of een combinatie daarvan. VariantZorg is een van de weinige organisaties waarbij de zorgprofessional op eigen voorwaarden kan werken. Daarmee is een goede balans mogelijk tussen werk en privé.

Locaties

De helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen van VariantZorg werken samen met de collega’s van de kleine zelfsturende wijkteams van Vierstroom Zorg Thuis, van Vierstroom Verpleeg Thuis, het Zorgpension, Transmitt revalidatie, In beweging, Veilig Thuis Verpleegkundig Team en binnen diverse zorglocaties van WelThuis. VariantZorg heeft zorgcollega’s in eigen dienst en timmert daarnaast aan de weg als platform voor zzp’ers binnen de zorg.

Bepaal zelf je balans tussen werk en privé

Medewerkers kunnen bij VariantZorg zelf hun voorkeur aangeven: werken in een woonzorgcentrum, in de thuiszorg, in de revalidatie of bij een zorgpension of een combinatie daarvan.
Jij kiest, jij leeft, jij zorgt!

Christiaan Kaminski, directeur VariantZorg

Contact met VariantZorg

088 827 42 68
info@variantzorg.nl
www.variantzorg.nl