Transmitt Revalidatie

Transmitt Revalidatie biedt neurologische revalidatie aan mensen die door hun leeftijd of aandoening(en) langer de tijd nodig hebben om te herstellen na een beroerte, ongeval of chirurgische ingreep. De organisatie richt zich op ouderen vanaf 65 jaar die thuis wonen of in een woonzorglocatie verblijven en na een ziekenhuisopname moeten revalideren.

Samenwerking

Transmitt revalidatie is een samenwerking van Aafje en Fundis. Onder de naam Transmitt revalidatie wordt neurologische revalidatie aangeboden aan inwoners van Rotterdam en omgeving.

Revalidanten komen terecht bij Transmitt revalidatie via ziekenhuizen en verwijzers. Gedurende het revalidatieproces wordt nauw samengewerkt met de behandelaren van Goudenhart. Medewerkers coachen, stimuleren en activeren revalidanten met als doel terugkeer naar huis. Bij het hele revalidatieproces wordt ook de familie en het sociale vangnet van de revalidant intensief betrokken.

Onderscheidend

Transmitt biedt hoogwaardige neurologische revalidatiediensten. Alle verpleegkundigen zijn geschoold op niveau 4 en/of hebben de Rotterdam Stroke Service (RSS) revalidatie scholing gevolgd. De organisatie biedt geriatrische revalidatie (GRZ) aan in een klinische, poliklinische en ambulante vorm.

Warm verblijf

Tranmitt Revalidatie is gehuisvest in De State in Hillegersberg. De oefen- en behandelruimtes, doorlopende bezoektijden en verse maaltijden dragen bij aan een prettig revalidatieverblijf in een warme omgeving. 

In De State Hillegersberg kunnen cliënten terecht voor revalidatie, herstel- en verpleeghuiszorg dankzij de gebundelde inzet van verschillende Fundisbedrijven; naast de zorg van Transmitt Revalidatie, Goudenhart, WelThuis en Zorgpension, dragen Palet Welzijn, Vierschoon en Fundis Vastgoed hun steentje bij op deze locatie.

Een veilige tussenhaven voor de revalidant weer naar huis kan.

Gert-Jan Speksnijder, directeur Transmitt Revalidatie

Contact met Transmitt Revalidatie

088 023 47 34
revalidatie@transmitt.nl
www.transmitt.nl