Blinkers

Blinkers maakt thuiszorg laagdrempelig voor zorgverleners, door elke zorgverlener de mogelijkheid te bieden (weer) aan het werk te gaan. Door middel van een app kiezen zorgverleners gemakkelijk de eigen zorgopdrachten.

Arbeidsmarkt

Er moet nog veel veranderen om de wereld waarin wij allemaal ouder worden, goed te kunnen blijven faciliteren. Nederland vergrijst en daar tegenover staat een groeiend tekort aan zorgverleners.  Jaarlijks verlaten zo’n 15.000 verpleegkundigen, verzorgenden en thuishulpen het vak. Thuiszorgorganisatie Blinkers biedt een deel van de oplossing voor dit probleem, door het voor uitgetreden zorgverleners gemakkelijk en aantrekkelijk te maken om hun beroep als zelfstandige weer op te pakken. 

Werken wanneer je wilt

Blinkers biedt een digitaal platform dat zo slim is ingericht dat de zorgvraag van cliënten effectief aansluit op de praktische mogelijkheden van zorgverleners om zorgopdrachten op te pakken en uit te voeren. Zorgverleners kiezen via de app – een gezamenlijke innovatie met Roamler Care – hun eigen zorgopdrachten. Gemak staat voorop: zo belooft Blinkers 0 uren voor urenadministratie. 

Door het gemak van de app bepalen zorgverleners zelf hoeveel uur zij werken en op welke locatie. Hierdoor maakt Blinkers het voor uitgetreden zorgverleners ook aantrekkelijk om weer een paar uur in de week het beroep op te pakken.

Kwaliteit

Blinkers staat in voor de kwaliteit van de zorgverlening, in de eerste plaats door een zorgvuldige on-boarding. Zo krijgt iemand met de kennis en ervaring van een thuishulp geen verpleegkundige taken aangeboden in de app. Daarnaast heeft Blinkers regieverpleegkundigen in vaste dienst die verantwoordelijkheid dragen voor kwaliteitsbewaking. Zij werken vanuit een van de vijf regionale locaties van Blinkers en zijn steun en toeverlaat voor de zelfstandige zorgverlener. 

Blinkers maakt het voor iedereen makkelijk. Maar écht makkelijk.

Anitra Louwers, directeur Blinkers

Contact met Blinkers

033 455 67 62
info@blinkers.nl 
www.blinkers.nl 

Meer over Blinkers

Cliënttevredenheidsonderzoek Blinkers

Blinkers, november 2021

Wij vinden het geven van goede zorg heel belangrijk en horen daarom graag van onze cliënten wat hun ervaring met onze zorg is…

Blinkers introduceert Verpleeg Thuis

Blinkers, november 2021

Blinkers Verpleeg Thuis is er voor cliënten met een verpleeghuisindicatie die de voorkeur geven aan wonen in hun eigen vertrouwde omgeving…

Blinkers maakt thuiszorg makkelijk

Fundis, juli 2021

Een vergrijzend Nederland tegenover een groeiend tekort aan zorgverleners. Iedereen ziet het gebeuren, maar wie doet er wat aan…