Tweede editie van Fundis event in Rotterdam voor (zorg)medewerkers groot succes: Samen Zorgen we voor Morgen!

Vanaf het warme onthaal aan het begin van de middag tot het samen dansen aan het einde van de dag; alles klopte op 28 en 29 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. En één ding is zeker, zorgen voor morgen doen we samen.

Maak (zelf) het verschil

Onder luid applaus van alle directeuren binnen het Fundis netwerk werden op beide dagen van het Zorg voor Morgen Festival meer dan 25 volle bussen onthaald. Onder begeleiding van een persoonlijk en speciaal geschreven Zorg voor Morgen-lied kwamen de zorg- en welzijnsmedewerkers van de verschillende bedrijven enthousiast binnen.

“Samen dromen van een toekomst waar de zorg goed geregeld is, Neem mij mee en kleur de wereld, wat een prachtig mooi gezicht Samen zorgen we voor morgen en gaan vol passie aan de slag. Jouw inzet vind ik echt fantastisch, dus geniet van deze dag”

Want dat de toekomst van zorg er anders uit zal moeten zien, is inmiddels algemeen bekend. Fundis werkt als netwerk sinds 2019 aan oplossingen om bijbehorende uitdagingen zoals arbeidsmarkttekorten en regionale druk het hoofd te kunnen (blijven) bieden. Onder de noemer Zorg voor Morgen worden alle medewerkers, via diverse middelen, van de ruim twintig zorg- en welzijnsorganisaties meegenomen en uitgenodigd onderdeel te zijn van deze oplossingen. 

Kleur de toekomst

Tijdens de tweede editie van het Zorg voor Morgen Festival was er nog meer aandacht voor de kracht van individuele medewerkers en de invloed die men zelf uitoefenen op het grote geheel. Waar in 2019 technologische innovatie centraal stond, kregen de bezoekers deze editie naast een goedgevulde Zorg- & Inspiratiestraat ook de kans om mooie herinneringen aan het vak te delen, te verdiepen in de kracht van egoïsme en liefdevol grenzen te stellen. Helemaal tot rust komen in een stilte ruimte of compleet losgaan op de dansvloer, na een plenair programma kon het allemaal.  

Dit was het Zorg voor Morgen Festival 2023: Kleur de Toekomst: