Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid ontwikkelt Sociale Kaart 

De Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid heeft de handen ineengeslagen met diverse bestaande en nieuwe initiatieven om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Eten en ontmoeten is één van de themagroepen binnen deze community en zij hebben een sociale kaart ontwikkeld met alle plekken in Zoetermeer waar men voor een betaalbare prijs samen kan eten en nieuwe mensen kan ontmoeten. Iedereen is welkom!

De sociale kaart van de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid bevat diverse eetinitiatieven waar goede maaltijden te vinden zijn voor een betaalbare prijs. Want samen eten kan helpen om eenzaamheid tegen te gaan.

Een gezonde regio in Zoetermeer, dat doen we samen

Eenzaamheid is een groeiend maatschappelijk probleem dat steeds meer mensen treft. Zo zijn er verschillende initiatieven ontstaan om eenzaamheid tegen de te gaan binnen Zoetermeer. Een gezonde regio in Zoetermeer doen we samen namelijk. Deze kaart is tot stand gekomen door het samenwerkingsverband Eten en Ontmoeten, een initiatief van de gemeente Zoetermeer.

In de regio