OMzorgen, symposium ter nagedachtenis aan Erik Booden

Dinsdag 12 april vindt het symposium OMzorgen plaats, een éénmalig symposium ter nagedachtenis aan Erik Booden.

Erik was directievoorzitter van het LangeLand Ziekenhuis en lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep. Het symposium staat volledig in het teken van de onderwerpen waar Erik zich jarenlang voor heeft ingezet: innovatie, regionale samenwerking en leiderschap in de zorg.

Sprekers op het symposium zijn Diederik Gommers, Lucien Engelen, Jeroen van de Oever, Cathy van Beek en Mark van Houdenhoven. Zij spreken over innovatie in de zorg, regionale samenwerking en persoonlijk leiderschap.

Erbij zijn? Meer informatie vind je op de website. Het aantal plaatsen in het Stadstheater Zoetermeer is beperkt, dus schrijf je snel in!

In de regio