Bart Hugen neemt stokje over van Susan Veenhoff als directeur Vierstroom Zorg Thuis

Per 1 juni 2022 zal Bart Hugen de functie bekleden van directeur bij wijkverplegingsorganisatie Vierstroom Zorg Thuis. Hiermee volgt hij Susan Veenhoff op.

Susan Veenhoff

Na vierenhalf jaar heeft Susan Veenhoff aangegeven klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. In de afgelopen jaren heeft Susan veel goeds betekend voor Vierstroom Zorg Thuis en daarmee voor Fundis, het zorg- en welzijnsnetwerk waarvan Vierstroom Zorg Thuis onderdeel uitmaakt. Susan creëerde verbinding tussen (zorg)organisaties in de regio’s waar Vierstroom actief is. Ook bood zij leiderschap aan meer dan zeshonderd (zorg)medewerkers die werken in een uitdagend en snel veranderend zorgveld. De Holdingdirectie van Fundis dankt Susan voor haar toewijding en wenst haar veel succes in het vervolg van haar carrière.

Bart Hugen

Per 1 juni wordt Bart Hugen de nieuwe directeur van Vierstroom Zorg Thuis. Bart Hugen (45) is zeer ervaren als bestuurder in de (ouderen)zorg. Na een aantal jaren als (tropen)arts in het buitenland te hebben gewerkt is Bart sinds 2014 bestuurlijk actief binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Sinds 2020 bekleedt hij de functie van directeur bij ZorgBrug, verbonden aan zowel Fundis als aan het Groene Hart Ziekenhuis. Voorheen bekleedde Bart de functie van directeur van het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf van het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. De Holdingdirectie van Fundis wenst Bart Hugen veel succes in zijn nieuwe functie.

Vierstroom Zorg Thuis
Samen met Verpleeg Thuis, Ledenservice en Hulp Thuis levert Zorg Thuis  onder het bekende merk Vierstroom allerlei zorg en diensten aan kwetsbare burgers. Vierstroom Zorg Thuis levert wijkverpleging aan cliënten in het gebied van Woerden via Gouda tot Zoetermeer en van Capelle aan den IJssel tot Schoonhoven. De professionele verpleegkundigen en verzorgenden van Vierstroom Zorg Thuis helpen cliënten om (langer) zelfstandig te blijven wonen in de eigen omgeving.

Organisaties