Fundis benoemt Ad Warnar tot lid Raad van Commissarissen

Per 1 januari 2022 is Ad Warnar toegetreden tot de Raad van Commissarissen van zorg- en welzijnsnetwerk Fundis.

Ad Warnar (1965) is een ervaren directeur en toezichthouder en momenteel werkzaam als Algemeen Directeur bij de Vereniging samen Voor Betere Zorg te Haarlem. Eerder bekleedde hij de functie van Algemeen Directeur bij de Vereniging Cliëntenbelang te Amsterdam. Daarnaast bekleedt hij meerdere toezichthoudende functies in de zorgsector.

“Maatschappelijke ontwikkelingen als vergrijzing en een knellende arbeidsmarkt dwingen zorg- en welzijnsorganisaties om fundamenteel te veranderen om goede zorg te kunnen blijven leveren”, legt Ad Warnar uit. “Bij Fundis kan ik bijdragen aan die veranderingen, waarbij innovaties en ‘anders werken’ belangrijke ingrediënten zijn.”

Ad Warnar werd voorgedragen door de centrale cliëntenraden uit het Fundis netwerk. Warnar is ook lid van de auditcommissie Kwaliteit en de auditcommissie Arbeidsmarkt.

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van Fundis bestaat naast Ad Warnar voorts uit Renate Westerlaken (voorzitter), Alice Stäbler, Fons Jurgens en Mart Bekkers. Dezelfde raad acteert in verband met recente bestuurlijke fusies ook voor Stichting Blinkers en Stichting De Zevenster, in het tweede geval samen met commissaris Menno Riemersma.

Renate Westerlaken, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is blij dat de Raad van Commissarissen met de benoeming van Ad Warnar weer compleet is: “We zijn verheugd dat Ad Warnar zijn kennis van en ervaring in de zorg wil inzetten voor Fundis”.

Organisaties