Fundis ondersteunt bewoners failliete zorglocaties in Oss en Roermond

Ontzorgd Wonen Groep

Curator Victor Kruit van het failliete zorgconcern Ontzorgd Wonen Groep heeft een overeenkomst bereikt met zorgnetwerk Fundis uit Gouda. Bewoners van de failliete zorglocaties kunnen daardoor op deze locaties blijven wonen.

Zorgconcern Ontzorgd wonen groep werd eind november failliet verklaard. Fundis heeft samen met vastgoedondernemer SVE een oplossing gevonden voor de bewoners van de woonzorglocaties Sibelius in Oss en Residentie La Tour in Roermond, zodat zij op deze locaties kunnen blijven wonen. De zorgverleners hebben een nieuwe arbeidsovereenkomst aangeboden gekregen.

De komende periode zal gekeken worden naar het toekomstbestendig inrichten van de zorg binnen de locaties. Dat gebeurt in overleg met de eigenaar en ontwikkelaar van beide gebouwen: SVE Group uit Loosdrecht.

Organisaties, Woonzorgconcepten