Vierde aflevering podcast Over Morgen met Jeroen van den Oever en Marien de Langen

Jeroen van den Oever en Marien de Langen Over Morgen

De zorg wordt de komende jaren anders, dat staat vast. Het aantal ouderen neemt toe, maar het aantal medewerkers dat in de zorg werkt niet. Dat betekent iets voor hoe we de zorg organiseren en wat we voor elkaar doen. Met de podcast Over Morgen proberen Fundis en brancheorganisatie Actiz verwachtingen over ouder worden en zorg bespreekbaar te maken.

In de vierde (en voorlopig laatste) aflevering gaat presentator Jeroen Westermann in gesprek met Jeroen van den Oever, bestuurder bij zorgorganisatie Fundis en Marien de Langen, bestuurder van woningcorporatie Stadgenoot. Hoe kijken zij als bestuurders naar de zorg van morgen? Aan de hand van de inzichten die hij in zijn eerdere gesprekken met innovatiespecialisten, millennials en babyboomers heeft opgedaan verkent Jeroen met zijn gasten de kansen en oplossingen voor de toekomst van het ouder worden en de zorg voor ouderen. Waar wonen we? Welke rol speelt wederkerigheid? En wie moeten over dit vraagstuk meepraten? Dit en meer hoor je in aflevering 4.

Deze aflevering van de podcast Over Morgen, en de drie voorgaande afleveringen: met innovatiespecialisten, milennials en babyboomers, zijn te beluisteren via praatvandaagovermorgen.nl of via Spotify en/of Apple podcast.

Data, Juiste zorg op de juiste plek, Personeel & arbeidsmarkt, Sociaal contract, Tech, Woonzorgconcepten