René Baljon per 1 december a.s. directeur van PrivaZorg

René Baljon

René Baljon wordt met ingang van 1 december a.s. Directeur van PrivaZorg, waarmee Fundis per 1 oktober jl bestuurlijk is gefuseerd. Hij neemt hiermee het stokje over van Guido Blom die deze rol afgelopen periode naast zijn rol als directeur Fundis vervulde.

Ervaring

René heeft meer dan 40 jaar ervaring in de zorg, de laatste 25 jaar in managementfuncties bij het Brandwondencentrum Rijnmond-Zuid, het Oogziekenhuis Rotterdam en het Oogzorgnetwerk. Van 2017 tot 2019 werkte hij als Directeur van Medisch Service Centra Sensire en NAAST, het afgelopen jaar bij Star-shl Diagnostische Centra.

Achtergrond

René (1961) woont in Rotterdam, is gehuwd en heeft drie kinderen. Hij typeert zichzelf als een maatschappelijk betrokken en gepassioneerd strategisch netwerker/verandermanager/ondernemer/bestuurder met focus op de klant, kwaliteit, samenwerken, ondernemerschap en innovatie.

Organisaties