Webinar: voorbereid op corona én hitte

Corona en warmte te lijf

Hoe houden we zowel corona als zomerhitte op afstand? Op donderdag 25 juni 2020 konden belangstellenden aansluiten bij de gratis online meeting ‘Hittestress, corona en ouderen’, over de vraag hoe we in corona-tijd ouderen optimaal beschermen tegen extreme hitte in Nederland.

De online meeting over hitte en corona was een initiatief van Klimaatverbond Nederland, Eén tegen Eenzaamheid, Rode Kruis en Alles is Gezondheid. De sessie was onder meer gericht op professionals die werken met of voor ouderen en buigt zich bijvoorbeeld over de vraag: hoe zorg je voor veilige ventilatie als het buiten heet is en je het virus niet wilt verspreiden?

Webinar gemist? Kijk de sessie na op youtube (57 minuten).

Liever lezen? Het RIVM heeft specifiek over dit onderwerp een aantal vragen en antwoorden op haar site gezet.