Ex COVID cliënt kan revalideren bij In beweging

Revalidatiezorg corona

In beweging en Goudenhart hebben voor ex-coronapatiënten een Co-fit zorgpad ingericht. Deze kwetsbare groep mensen die moet revalideren en verschillende behandelingen nodig heeft, kan sinds 20 april terecht in Vivaldi in Zoetermeer en De Westerweeren in Bergambacht.

De revalidatiezorg van In beweging is per 20 april uitgebreid met behandeling van cliënten die besmet zijn geweest met het coronavirus. Daartoe is de organisatie een samenwerking aangegaan met behandelaren van de zelfstandige behandeldienst Goudenhart.

Zorgpad
Een revalidatietraject bij In Beweging duurt gemiddeld 2 tot 6 weken. De werkelijke duur van het zorgpad Co-fit voor ex COVID cliënten zal variëren per cliënt. Om optimaal herstel te realiseren, worden verschillende disciplines ingezet, zoals: fysiotherapie, ergotherapie, begeleiding van een diëtist en begeleiding van een psycholoog, logopedist en specialist ouderengeneeskunde.

Aanmelden
Mensen met een revalidatievraag na ziekenhuisopname als gevolg van het coronavirus, kunnen aangemeld worden door de transferverpleegkundige van het ziekenhuis. De aanmelding komt bij de transferverpleegkundige van In beweging terecht die een inschatting maakt of In beweging passende zorg kan bieden tijdens een revalidatietraject.

Informatie
Voor meer informatie over revalideren bij In beweging, kunt u contact opnemen met de transferverpleegkundige door te bellen naar 079-712 2179 of te mailen naar revalidatie@in-beweging.org