Vacature: Hoofd Bedrijfsvoering Vierstroom Zorg Thuis, Lid Management Team

Antwerpseweg

Wij zoeken een ervaren, enthousiaste en zelfstandig collega die zijn/ haar kennis en expertise wil inzetten om Vierstroom Zorg Thuis verder te professionaliseren!

De organisatie
Vierstroom Zorg Thuis is een professionele en financieel gezonde zorgaanbieder actief in Midden Holland: van Utrecht tot Zoetermeer, en van Alphen aan den Rijn tot Capelle aan den IJssel. Ons hoofdkantoor staat in Gouda. Naast verpleging en verzorging aan huis biedt Vierstroom op diverse plaatsen in het werkgebied casemanagement dementie. In Zoetermeer en in Schoonhoven hebben we drie ontmoetingscentra volledig gericht op mensen met dementie en hun naasten.

De behoefte aan zorg en ondersteuning groeit, terwijl het aantal zorgmedewerkers beperkt blijft. Zo’n complex probleem vraagt een creatieve en ondernemende mentaliteit. Dit ondernemerschap zit in onze genen en is ook verweven in ons aansturingsmodel. We werken met zelforganiserende teams die een hoge mate van vrijheid genieten. Onze organisatie is rondom de wijk en onze cliënten georganiseerd. Ondanks de kwetsbaarheid van onze cliënten vinden we het belangrijk om in te zetten op zelfredzaamheid van onze cliënten en denken we graag in mogelijkheden. Met behulp van de laatste kennis en moderne middelen kan zo snel worden ingesprongen op hun specifieke wensen en mogelijkheden met zelfredzaamheid als speerpunt.

Medewerkers zien Vierstroom Zorg Thuis als een goede werkgever. Zij zijn zeer betrokken bij de organisatie, krijgen de vrijheid die ze nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren en voelen zich gewaardeerd om hun inbreng. Mede door het vertrouwen is Vierstroom Zorg Thuis verkozen tot ´Beste werkgever 2018-2019´.

Vierstroom Zorg Thuis is trots om onderdeel te zijn van Fundis; een netwerkorganisatie gericht op ouderen en chronisch zieken. De bedrijven binnen de Fundis groep werken nauw met elkaar samen en spelen zo flexibel in op de steeds veranderende vragen vanuit de samenleving. Fundis biedt ook legio doorgroei- en carrièremogelijkheden.

De functie
Als lid van het Management Team van Vierstroom Zorg Thuis ben je (mede)verantwoordelijk voor de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. Je identificeert strategische kansen en ontwikkelingen voor de organisatie die je proactief benut, soms neem je de leiding van een innovatief project op je.

Binnen het Management Team heb je de financiële en ICT-portefeuille. Je draagt zorg voor het opstellen en het uitvoeren van het (financieel) administratieve beleid van de organisatie alsmede voor het efficiënt inrichten van de financieel administratieve processen en de planning- en control cyclus. Als onderdeel van deze cyclus stel je de begroting en jaarrekening op en ben je de gesprekspartner van de externe accountant. Je draagt verder zorg voor de (financiële) stuurinformatie ten behoeve van interne en externe stakeholders, teneinde inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsvoering, waardoor financiële risico’s kunnen worden beheerst en besluiten worden genomen.

Je geeft leiding aan de backoffice afdelingen (oa. financiële-, zorg- en salarisadministratie en ICT), hierbij faciliteer je de teamleden om gezamenlijk tot een optimale prestatie te komen.

Je werkt nauw samen met de andere vier leden van het management team en rapporteert aan de statutair directeur van Vierstroom Zorg Thuis.

Wij zoeken
Een bevlogen en ondernemend mens met een transparante en stimulerende stijl van leidinggeven; in staat om collega’s te enthousiasmeren en te inspireren. Je bent een resultaatgerichte en ondernemende manager met een positieve instelling, die rust en gezag uitstraalt. Je neemt graag verantwoordelijkheid, bent communicatief sterk en besluitvaardig, in lijn met de cultuur van Vierstroom Zorg Thuis. Je bent open, sociaal vaardig en schept vertrouwen. Je staat stevig in je schoenen, standvastig  en gaat een goede discussie niet uit de weg, maar bent flexibel als de situatie dat verlangt.

Je hebt kennis van bedrijfsvoering in een complexe (zorg)organisatie en van inhoudelijke ontwikkelingen in de zorg en bijbehorende zorgfinanciering. Je kunt analytisch denken en beschikt over strategisch inzicht. Je hebt ervaring met het aansturen van professionals. Je hebt meerdere jaren ervaring in senior functies, je bent gewend om mensen te coachen en te begeleiden. Wij werken met AFAS en NEDAP, kennis van deze systemen is een pré.

Verder heb je een financiële of bedrijfskundige studie afgerond (HBO+) en ben je een ervaren manager met ruime financiële en management ervaring, bij voorkeur in de zorgsector. Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan bij een innovatief en ondernemend bedrijf dat voorop loopt in de zorg; een financieel gezonde organisatie met het keurmerk ‘Beste werkgever 2018–2019’;
  • Lid van een dynamisch en ambitieus management team en onderdeel van een team van gedreven professionals;
  • Een jaarcontract met de intentie om een vaste arbeidsovereenkomst aan te gaan;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 65 met lease-auto;
  • De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied met ruimte voor training en opleiding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioen- en ziektekostenregeling;
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en een mooi carrièreperspectief binnen de Fundis zorggroep.

Het werving & selectieproces ligt in handen van Michael Page. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Sheling Goh via
06 22 96 90 32 of ShelingGoh@michaelpage.nl