Zorgorganisaties uit Goudse regio organiseren gezamenlijk Zorg Job Event

Zorgorganisaties uit de Goudse regio organiseren op donderdag 29 november 2018 het Zorg Job Event.  Iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg is tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom op het hoofdkantoor van Fundis aan de Antwerpseweg 7 in Gouda. Wethouder Corine Dijkstra van de gemeente Gouda en Jeroen van den Oever, directievoorzitter Fundis openen het evenement.

Laagdrempelig

Het Zorg Job Event is bedoeld voor werkzoekenden, mensen die zich willen laten omscholen, zij-instromers, recent afgestudeerden of mensen die al werken in de zorgsector, maar zich willen oriënteren op een volgende stap in hun loopbaan. Tijdens het evenement kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier in contact komen met (toekomstige) collega’s en werkgevers.

Kennismaken

Bezoekers kunnen kennismaken met professionals van de verschillende zorgorganisaties die in de Goudse regio actief zijn. Jobcoaches van Sterk in je Werk voeren ter plekke loopbaangesprekken. Ook zijn speeddates mogelijk met toekomstige collega’s. In het Innovatie Lab worden de nieuwste technische snufjes getoond die ingezet (kunnen) worden bij het verlenen van zorg. Daarnaast kunnen bezoekers gratis een profielfoto voor het CV of voor hun LinkedIn pagina laten maken door een professionele fotograaf.

Organisatoren

Het evenement wordt georganiseerd door regionale arbeidsmarktorganisatie Care2Care en de Fundis bedrijven Vierstroom Zorg Thuis, WelThuis, VariantZorg en PlusZorg. Tijdens het evenement zijn ook andere zorgorganisaties uit de regio Gouda aanwezig waaronder het Groene Hart Ziekenhuis, Gemiva-SVG, Zorgpartners Midden-Holland, Vierstroom Verpleeg Thuis, Vierstroom Veilig Thuis, Zorgpension, De Zevenster, Agathos Thuiszorg, Enver en ZorgBrug. Ook zijn medewerkers van uitkeringsinstantie UWV aanwezig.