Journalist Trouw loopt mee met wijkteam Vierstroom Zorg Thuis

 

De pop-upredactie van Trouw liep een week lang mee met de verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen van wijkteam Gouda Binnenstad van Vierstroom Zorg Thuis. Van 21 november tot en met 25 november verscheen er dagelijks een uitgebreid artikel in Trouw over de wijkverpleging.

Beeld

Met de publicaties wil Trouw een goed beeld schetsen van de wijkverpleging en in kaart brengen wat zij allemaal doet. De wijkverpleegkundige is namelijk allang niet meer de zuster die alleen wast, maar is een onmisbare schakel geworden voor de zorg in de buurt. Trouw wilde antwoord geven op de vraag: Is de wijkverpleging klaar voor de toekomst? Vierstroom Zorg Thuis werkte graag mee aan de artikelenreeks om onze maatschappelijke bijdrage zichtbaar te maken. En om een reëel beeld te geven van de dagelijkse problematiek van de wijkverpleging.

Publicaties

Lees de artikelen die verschenen zijn in Trouw. 

Trouw 21 november 2017 –  De wijkverpleegkundige kan zich nooit verschuilen
Trouw 22 november 2017 –  Ze zijn altijd netjes, altijd vriendelijk, maar ook altijd druk
Trouw 23 november 2017 – Over wijkverpleegkundigen zijn geen spannende tv-series
Trouw 24 november 2017 – Zuidkade heeft geen manager meer nodig
Trouw 25 november 2017 – De groene zuster van de toekomst pagina 1
Trouw 25 november 2017 – De groene zuster van de toekomst pagina 2