Managementwisselingen binnen de Fundis-groep

Voor de Fundis bedrijven WelThuis en Vierstroom Zorg Thuis zijn nieuwe directeur-bestuurders benoemd. Daarnaast is een directeur Revalidatie aangesteld binnen Stichting RRR.

Nieuwe directeur WelThuis

Bij WelThuis is per 1 oktober jl. Miranda Schouten benoemd en gestart als directeur-bestuurder. Miranda is reeds 15 jaar werkzaam binnen Fundis. De laatste vier jaar was zij directeur-bestuurder bij Vierstroom Zorg Thuis. Miranda staat voor de uitdaging om het door VWS opgestelde kwaliteitskader voor de verpleeghuissector te implementeren binnen de 17 WelThuis woon- en zorglocaties. Ook het zoeken naar oplossingen voor het prangende arbeidsmarktvraagstuk staat hoog op haar prioriteitenlijst.

 

Nieuwe directeur Vierstroom Zorg Thuis

Per 1 november 2017 gaat Susan Veenhoff aan de slag als directeur-bestuurder bij Vierstroom Zorg Thuis. Veenhoff (1970) heeft verschillende managementfuncties bekleed bij zowel profit- als nonprofit organisaties in binnen- en buitenland waaronder Numico en Philips. De afgelopen jaren is zij werkzaam geweest in de zorg als directeur van Pink Ribbon, een charitatieve instelling op het gebied van borstkanker. Ook heeft zij haar kennis aangewend in de pharma- en revalidatiesector.  Bij Vierstroom Zorg Thuis gaat Susan verder op de ingeslagen weg om de nu goed functionerende wijkverpleging een belangrijke rol te geven in ketens met de ziekenhuizen en binnen de eerste lijn.

 

Directeur Revalidatie Stichting RRR

Per 1 november aanstaande wordt Hanneke van Hooijdonk aangesteld als directeur Revalidatie van de Stichting RRR. Centrum voor Reuma en Revalidatie in Rotterdam (RRR) wordt de locatie van waaruit Fundis, Aafje en RRR de bestaande keten voor patiënten met CVA en andere neurologische aandoeningen willen optimaliseren. Bedoeling is effectieve en doelmatige revalidatiezorg in de keten te leveren vanuit het ziekenhuis, in de revalidatiekliniek en in de thuissituatie. Van Hooijdonk heeft eerder bij Fundis gewerkt. Sinds 2014 bekleedde zij diverse leidinggevende functies in het IJsselland Ziekenhuis in Rotterdam.