Nieuw lid Raad van Commissarissen Fundis

Alice Stäbler

Op 1 juli 2017 is Alice Stäbler toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Fundis. Stäbler (57) is Chief Human Resources Officer bij telecomgigant KPN. Zij volgt Sjaak Floris op die onlangs na ruim twee termijnen de Raad van Commissarissen van Fundis heeft verlaten. 

Aanwinst

Liane den Haan, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Fundis is verheugd over deze benoeming: ‘Met de komst van Stäbler is de RvC van Fundis versterkt met een vrouw met ruime ervaring op het vlak van de werking van de arbeidsmarkt. Zowel aan de werknemers- als werkgeverskant. Bovendien brengt zij kennis en ervaring mee uit sectoren anders dan de zorg. Dat zorgt voor een frisse blik. Zij is daarmee inhoudelijk een hele mooie aanwinst voor de RvC van Fundis’.

Ervaring

Alice Stäbler werkte eerder bij KLM, onder andere als Vice President Cabin Crew Management. Daarna ging ze aan de slag als directeur Bedrijfsvoering en Zorg bij ACTA. In die hoedanigheid was ze onder andere verantwoordelijk voor HR, Finance & Control en het gehele zorgproces. Stäbler maakte in september 2016 de overstap van Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam naar KPN.