VariantZorg en Vegro tekenen samenwerkingsovereenkomst

VariantZorg en hulpmiddelenleverancier Vegro tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor de inzet van verpleegkundigen. De verpleegkundigen van VariantZorg worden ingezet bij de indicatiestelling voor zogenaamde anti-decubitus matrassen. De anti-decubitus matrassen werken progressief en curatief mee aan het voorkomen dan wel genezen van de decubitus problematiek. Vegro levert deze AD-matrassen en heeft behoefte aan flexibel inzetbare verpleegkundigen voor de indicatiestelling bij cliënten.

Ervaring

VariantZorg heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren van flexibel inzetbare verzorgenden en verpleegkundigen aan Vierstroom en WelThuis. Deze kennis en ervaring wil VariantZorg nu ook bij andere organisaties toepassen. Door de samenwerking met Vegro heeft VariantZorg hier nu de mogelijkheid toe.

Flexibel

“Er zijn ruim 600 zorgverleners aan ons verbonden. VariantZorg kan deze zorgverleners direct leveren aan bijvoorbeeld zorgteams met een capaciteitsprobleem. De flexibele zorgmedewerkers werken samen met en in aanvulling op de vaste medewerkers van een organisatie.  Daarnaast zijn wij in staat een structurele flexibele schil op te zetten”, aldus Christiaan Kaminski, directeur VariantZorg.

Klant centraal

“Sinds 1985 is Vegro de specialist in hulpmiddelen. Vegro is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra van waaruit de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt verzorgd. Door de regionale invulling van de organisatie, staat de klant altijd centraal bij Vegro. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!” aldus René Kamerbeek, directeur Vegro.