PlusZend Uitzendbureau gestopt

Per  december 2016 is PlusZend Uitzendbureau gestopt met haar werkzaamheden.

Uitdagingen

Het kleinschalige karakter was lange tijd het onderscheidend vermogen van PlusZend Uitzendbureau. Helaas hebben wij moeten concluderen dat PlusZend Uitzendbureau niet langer kostendekkend kan opereren. Er liggen te veel uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld automatisering die grotere bureaus sneller, slimmer en vaak goedkoper kunnen.

Werkzaamheden overgenomen

De afgelopen weken zijn medewerkers, opdrachtgevers, relaties en samenwerkingspartners geïnformeerd over het besluit. Met het stoppen van het uitzendbureau is ook de inzet van zo’n 40 uitzendkrachten en ZZP-ers via PlusZend Uitzendbureau gestopt. Inmiddels zijn er andere partijen gevonden die de werkzaamheden van PlusZend Uitzendbureau hebben overgenomen. PlusZorg en VariantZorg hebben verschillende zorgmedewerkers overgenomen.

Dank

PlusZend Uitzendbureau heeft zich de afgelopen jaren met veel plezier en passie ingezet voor diverse organisaties in de regio en ook voor een aantal Fundis bedrijven. Namens alle medewerkers dank voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.