Vierstroom Zorg Thuis best presterende werkgever in de thuiszorgbranche

Vierstroom Zorg Thuis is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Thuiszorgbranche. banner beste werkgever awardVolgens de nominatiecommissie heeft Vierstroom Zorg Thuis zich ontwikkeld tot een toonaangevende en vooruitstrevende organisatie met een sterke positionering. “Vierstroom Zorg Thuis weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak en biedt ruime mogelijkheden voor inspraak van medewerkers. Dit heeft onder andere geresulteerd in een hogere medewerkertevredenheid”, aldus de  nominatiecommissie.

Fundis is trots op de woorden van de nominatiecommissie en feliciteert Vierstroom Zorg Thuis met de toekenning van de award.

Vierstroom in Tv-uitzending ‘Succesvol Nederland’ op RTL7
Op zondag 21 augustus om 10.25 uur besteedt RTL 7 in haar uitzending Succesvol Nederland aandacht aan de award Best Presterende werkgever. In de uitzending wordt onder andere van Vierstroom Zorg Thuis een filmpje getoond over het werk van de wijkverpleegkundige. Naast directeur Miranda Schouten komt wijkverpleegkundige Angela de Jong aan het woord. Zij vertellen wat het vak van wijkverpleging inhoudt.