Raad van Commissarissen Fundis weer op sterkte

Fons Jurgens
Fons Jurgens

Per 1 juli 2016 treedt Fons Jurgens toe tot de Raad van Commissarissen van Fundis. Jurgens (46) is Voorzitter Raad van Bestuur en Commercieel Directeur van de Efteling. Hij volgt Rien Lammertink op die na twee termijnen de Raad van Commissarissen van Fundis onlangs heeft verlaten.

Gastvrijheid

Liane den Haan, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Fundis is ingenomen met deze benoeming: ‘Met de komst van Jurgens is de RvC van Fundis weer op sterkte. Bovendien brengt de heer Jurgens kennis en ervaring mee over gastvrijheid. Voor het bieden van goede zorg en voor de toekomst van de langdurige zorg vindt Fundis de aandacht voor gastvrijheid  binnen de zorgverlening van groot belang. De Efteling staat bekend om haar hoge mate van gastgerichtheid in alles wat zij doet. Daarom is Fons Jurgens de ideale aanvulling voor de RvC van Fundis’.

Ervaring

Jurgens, marketeer van opleiding heeft veel ervaring in de recreatiesector. Hij werkt inmiddels 20 jaar voor de Efteling. Daarnaast heeft hij nevenfuncties in diverse leisure/branche organisaties als Visit Brabant en de Club van Elf. De Efteling is met ruim 4,5 miljoen gasten op jaarbasis marktleider in dagattracties in Nederland en behoort tot de top 5 van Europa en de top 25 van de wereld. Tevens staat de Efteling bekend om haar hoge mate van gastgerichtheid en betovering in alles wat zij doet.