In navolging van andere populaire startups introduceert Ziso een abonnementsformule voor huishoudelijke hulp gebaseerd op variabele frequenties. Particulieren kunnen voortaan kiezen voor hulp aan huis op basis van 3 pakketten: standaard, basic en premium. In alle drie de gevallen met ‘gegarandeerde match’-garantie.

Garantie

Ziso garandeert een persoonlijke klik tussen huishoudelijke hulp en opdrachtgever. Uit onderzoek blijkt die klik en bijbehorend vertrouwen belangrijker te zijn dan andere criteria als prijs, beschikbaarheid en zelfs kwaliteit. De garantie komt erop neer dat als er geen klik met de schoonmaker is na het eerste bezoek, de kosten dan niet in rekening gebracht worden. Bovendien regelt Ziso direct een alternatief om haar missie, het matchen van particulieren aan de ‘Hulp van je leven’, alsnog waar te maken.

Pakketten

De startup, een dochter van Vierstroom en Vebego, testte de afgelopen maanden meerdere formules om te komen tot het perfecte aanbod. Nanneke Zelle, marketingmanager: “In onze app komen vraag en aanbod bijeen en kunnen particulieren alles regelen: van planning tot betaling. Naast het op die manier aanbieden van schoonmaak, doen we onderzoek naar het aanbieden van pakketten als schoonmaken van het sanitair, een strijkservice en bijvoorbeeld een verhuisservice.”

Agile werkwijze

“We kiezen bewust voor een flexibel aanbod om als jonge organisatie ook zo flexibel mogelijk te blijven. Een manier van werken die aangeduid wordt als een agile (wendbare) aanpak. Een vorm die bij ons past, omdat we geloven dat niet wij, maar onze doelgroep, het beste weet hoe hun favoriete Ziso eruitziet. Over een paar maanden hebben we genoeg data verzameld om op basis van hun voorkeuren te bepalen hoe we verder gaan.”

Zie ook het eerder verschenen nieuwsbericht over de introductie van de Ziso app. Of kijk op de site van Ziso.