[vc_row bk_type=”pirenko_super_width” el_class=”slidebedrijf”][vc_column width=”1/1″][prk_slider category=”ons-netwerk”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Fundis en Vebego, een grote speler in de schoonmaakdienstverlening, hebben hun krachten gebundeld bij de lancering van een nieuw online platform voor huishoudelijke hulp, Ziso. Het is het eerste initiatief dat een groot netwerk aan ervaren huishoudelijke hulpen ontsluit via een online boekingsplatform.
Onder de noemer ‘Vindt de hulp van je leven’ belooft Ziso aan particulieren de hulp die ze nooit meer kwijt willen.

Groeiende markt
Ziso speelt met het nieuwe online bemiddelingsplatform in op de groeiende markt voor  dienstverlening aan huis (25%). Bovendien zijn steeds meer hulpen op zoek naar werk. Het mes snijdt aan twee kanten. Via het online platform – website of de app – boeken particulieren al een schoonmaker binnen een minuut. Deze kan wanneer gewenst nog dezelfde week beginnen.

Persoonlijke klikgarantie
De lancering van het online platform volgt op een proefperiode waarin Ziso ruimschoots ervaring heeft opgedaan met de nieuwe bemiddelingsdienst. Met een netwerk van 345 Ziso-hulpen in Zuid Holland, is het initiatief bewezen succesvol gebleken dankzij haar klikgarantie. Directeur Peggy van der Koelen: “Medewerkers komen in de persoonlijke levenssfeer van iemand. Dan is het heel belangrijk dat je iemand krijgt waar je een klik mee hebt. Betrouwbaarheid en goede referenties spelen een hele belangrijke rol. Ziso kiest dan ook bewust voor het vinden van een vaste schoonmaakhulp. En voor hulpen werkt juist die persoonlijke band met de werkgever voor wie ze schoonmaken motiverend.”

Verantwoord
Met de witte werkster van Ziso ben je verzekerd van een verantwoorde oplossing conform de regeling dienstverlening aan huis. De meeste mensen kennen de regels niet, maar worden wel geacht zich eraan te houden. Elke huishoudelijke hulp heeft recht op minimumloon, vakantie en zes weken doorbetaling bij ziekte. Zaken die Ziso geregeld heeft binnen een tarief van 15,90 euro bij herhaalde boekingen. Particulieren hebben hier op deze wijze geen omkijken naar. Ziso biedt daarmee een verantwoord alternatief voor de bewuste particulier in een overwegend zwarte markt. Ziso is op dit moment actief in 20 steden en dorpen in de regio Gouda, Woerden, Zoetermeer en Capelle aan den IJssel. En streeft op termijn naar landelijke dekking. Meer informatie op Ziso.nl.

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]